Продаж приміщення • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 4853817

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4853817
130 000 $

Продаж приміщення, Житловий комплекс

офіс магазин кафе, ресторан коворкінг приміщення
78 кв.м
1 поверх
Пропонуємо на продаж комерційне приміщення в сучасному житловому комплексі Continent, розташованому на Трускавецькій, площею 78 м². Це приміщення має зручний фасадний вхід, що забезпечує легкий доступ для відвідувачів. На даний момент вже є орендарі, які активно працюють над ремонтом, що свідчить про їхнє бажання створити успішний бізнес у цьому місці.
Ця пропозиція є чудовою можливістю для інвесторів, оскільки локація має високий потенціал для розвитку. ЖК Continent розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, включаючи торгові точки, кафе та інші об'єкти обслуговування, що забезпечують постійний потік клієнтів. Висока прохідність та зручний під'їзд роблять це приміщення привабливим для різних видів бізнесу.
Не втрачайте можливість стати частиною успішного бізнес-середовища в престижному районі! Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації та організації перегляду.
Зв’язатись з агентом

Купити комерційну нерухомість 78 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Сторожук Максим Юрійович
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень