Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийДеревач
ID 4862142

Львівська

Деревач, Пустомитівський район

ID 4862142
115 500 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
105 кв.м
6 соток
2 поверх
Найкраща пропозиція для тих, хто у пошуках комфортного власного житла в передмісті Львова, а також для інвесторів.
КОТЕДЖ ЗА ЦІНОЮ КВАРТИРИ.

єОселя

ВІід забудовника. БЕЗ КОМІСІЇ.
Нова черга будівництва котеджів у закритому котеджному містечку поруч з лісом та озером.
Мальовнича і суперзручна локація, с. Деревач. Розміщення котеджного містечка - ідеальний баланс між природою і зручністю міського життя. З автомобілем ви дістанетесь до кільцевої дороги всього за 12 хв, а до площі Ринок-лише за 30 хв.За 6хв від містечка " АТБ", за 12 хв- ТРЦ " King Cross Leipolis" з магазинами, розважальними закладами та фудкортом.На даному етапі ви можете обрати найбільш привабливе розміщення свого будинку.
- Будинки розташовані біля самого озера.- Завдяки невеликій площі та ергономічному плануванню кожен будинок зручне життя для будь-якої сім'ї.- Для максимальної енергоефективності утеплення пінопластом 100мм.- Відмінна теплоїзоляція і безпека завдяеи вікнам Veka та броньованим вхідним дверям Abwerh.- Покрівля фіброцементна- Fibrodah.- проєкти будинків мають криті тераси та індивідуальне паркомісце під навісом.- Закрита територія з контролем доступу, - басейн, патіо, зона відпочинку і дитячий майданчик.-Власне озеро на території містечка.-Озеленення території, бруківка, полив газону, освітлення фасадів.- Керуюча компанія візьме на себе усі клопоти з управління містечком.
Будинок у цьому райському куточку ідеально підходить :-для власного проживання,- здачі в оренду, -а також це ідеальний варіант для інвестиції на максимально вигідних і комфортних умовах і гарантованим прибутком.- ви можете купити його у розтермінування.- можна придбати будинок " під ключ" з ремонтом і меблями.Цікаво?Телефонуйте, розповім деталі, домовимось про огляд, не втрачайте шанс на комфортне життя у затишному місці, забронюємо для вас найкрутіший майбутній будинок.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 105 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Балич Ольга
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень