Оренда квартири • ЛьвівГалицькийВернигори
ID 4862961

Вернигори вул.

Львів, Галицький район

ID 4862961
1 000 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
73 / / 25 кв.м
3 / 5 поверх
Здається в оренду простора квартири площею 73 м² в клубному будинку по вул. Вернигори. Це ексклюзивний варіант для тих, хто шукає комфорт і приватність у самому центрі міста. Квартира сучасного дизайну, виконана з використанням високоякісних матеріалів, та чудовим плануванням, що включає простір кухні-студії та затишну спальню.Особливості квартири:-  Дизайнерський ремонт із використанням ексклюзивних матеріалів, що підкреслюють стиль і якість.-  Квартира укомплектована технікою провідних брендів: кондиціонер Mitsubishi, посудомийна машина, пральна і сушильна машини Bosch. Сантехніка Grohe забезпечує надійність та комфорт.- Паркетна дошка в спальні додає затишок, а підігрів підлоги та електрокамін створюють теплу атмосферу в будь-яку пору року.- Невелика, але затишна тераса стане вашим улюбленим місцем для відпочинку на свіжому повітрі.- Квартира забезпечена системою вентиляції з рекуперацією, що забезпечує постійний приплив свіжого повітря без втрати тепла.- Безпека: Закрита територія з відеонаглядом та сигналізацією для вашої спокою та безпеки.Розташування:Квартира знаходиться в чудовому місці в ближньому центрі Львова, на бічній вулиці Городоцької, недалеко від цирку. Усього за кілька хвилин пішки ви дістанетесь до основних об'єктів інфраструктури:
* До Оперного театру – 2 км* Площа Ринок – 2,5 км* Головний залізничний вокзал – 1,5 км* Супермаркет "Сільпо" на вул. Шевченка – 800 м* Собор Святого Юра – 1 км
У безпосередній близькості працюють стоматологічні клініки, салони краси, магазини, кафе та інші заклади, які надають широкий спектр послуг для вашого щоденного комфорту. Все необхідне – поруч з вами, що дозволяє економити час і насолоджуватися життям у центрі подій, зберігаючи при цьому затишок і приватність клубного будинку.
* Готель «Таурус» – 400 м* ЖК "Велика Британія" – 500 м* ЖК "Прауд Преміум" на вул. Голубовича – 200 мЦя квартира — ідеальний вибір для тих, хто прагне жити у затишку та комфорті, водночас маючи все необхідне для активного міського життя поруч.
Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 73 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Лісова Світлана
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень