Продаж квартири • ЛьвівФранківськийМікльоша-карла
ID 4878803

Мікльоша Карла вул.

Львів, Франківський район

ID 4878803
102 000 $

Продаж квартири

1 кімната
51.6 кв.м
5 / 10 поверх
Продаж  1 - кімнатної квартири в ЖК Park ArenaСихівський район, Карла Мікльоша 20
Площа 51,60 м2Поверх 5 з 10
Будинок зданий і розташований на закритій території з дитячим майданчиком та парковкою.Житловий комплекс «Парк Арена» створений для комфортного життя. Всі деталі комплексу продумані до дрібниць, при будівництві використовуються сучасні технології та якісні матеріали.
Є вся необхідна техніка та меблі: кондиціонер, пралка, вмонтовані духовка та мікрохвильова піч, посудомийна машинка, сучасна витяжка, гардеробні. Опалення індивідуальне газове, також встановлений підігрів підлоги. 
Мешканці «Парк Арена» можуть гуляти з дітьми і здійснювати пробіжки прямо поруч з будинком — безпосередньо перед будинком розташувався парк з двома озерами. Затишні алеї повністю допоможуть насолодитись відпочинком в парковій зоні.
Проект комплексу передбачає благоустрій прибудинкової території. Завдяки концепції «двір без машин» буде створена сприятлива і безпечна прогулянкова зона, облаштовані спортивні та дитячі майданчики.
Вікна виходять на західну сторону, чудові краєвиди з вікон - гарантовано.
Зведення комплексу ведеться з використанням передових технологій будівництва: будинки обладнані новітніми інженерними системами тепло-, енерго- і водопостачання, сучасними ліфтами.Оформлення вирішене в єдиному архітектурному стилі із застосуванням яскравих і виразних елементів вентильованих фасадів будівель.
Вартість 102 000$
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 51.6 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН Артим Світлана
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень