Продаж ділянки • ЛьвівФранківськийЩирецька
ID 4879464

Щирецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4879464
125 000 $

Продаж ділянки, під забудову

5.11 соток
Власник!!! Ексклюзивна ділянка від представника власника у Львові, Франківський район, вул.Землеробна, бічна Щирецької, за оздоровчим комплексом "Три стихії". Правильної форми, 25х20м, 5.11 сотих, кадастровий номер - 4610136300:04:017:0126. Під будівництво, ідеально для 3-4 спарених котеджів або особняка. Всі комунікації львівські і в наявності - вода з лічильником, газ, світло, каналізація. Новий район, котеджне та особнякове містечко. Без червоних ліній чи ще якихось обмежень. До Вікторії Гарденс 500м, ринку Південний 400м. Тут є приватні школи та садочки, супермаркети, медичні установи, громадський транспорт та вся необхідна інфраструктура. Поряд по вул. Щирецькій зводяться житлові комплекси - Skyfall, Well Home, Quoroom Avenue, бізнес центри Quoroom Quest, апарт комплекси та готелі Quoroom AVR, Quoroom GBG та інші. Нова дорога до вул.Ряшівської ніби відокремить метушливу частину цього району з купою ЖК, офісних будівель та магазинів на ринку Південний від тихого та затишного місця з новими, гарними приватними будинками чи котеджами. Сама вуличка, де знаходиться ділянка є закритою. Вхід через хвіртку на ключ та ворота на пульт. Тут ходять і їздять тільки всі свої. Встановлено відеонагляд та вуличне освітлення. Вартість буде тільки зростати, всі хороші ділянки в цьому районі вже продані. Для заможних людей, кому дорого прошу не турбувати. Продаж без будь-яких додаткових комісій. Дзвоніть, запрошуємо на перегляд у зручний час!!!
П.С. За 250 метрів від ділянки узгоджено будівництво нового ЖК з купою магазинів, крамниць, аптек та всього решти разом із реконструкцією вулиці Проектованої до Ряшівської та окремо вулиці Землеробної.
Зв’язатись з власником

Продам земельну ділянку 5.11 соток:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Lviv
+38 050 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень