Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 4880049

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4880049
30 000 $

Продаж квартири

1 кімната
33 кв.м
8 / 10 поверх
Продаж 1 кімнатної смарт квартири по вул. Трускавецька 48, (ГАЛЖИТЛОБУД)  8/10,площа 32.45 кв м. Монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни повністю цегляні.  Сучасний новий будинок з усіма необхідними комунікаціями. Залита стяжка, розведене світло, поштукатурені стіни, автономне опалення з власною котельнею на даху будинку, лічильники на воду, світло, тепло, радіатори, панорамні ПВХ вікна з шестикамерного профілю, якісні вхідні двері.  Вигляд з вікна у на вулицю Пулюя. Продаж по переуступці майнових прав. Без Комісії! Нотаріальні послуги дві тисячі гривень + 1% мита 
ЖК будується біля комплексу Галицький Лев по вул.Пулюя та поруч з ЖК Континент у Сокільниках. Поряд ТРЦ Вікторія Ґарденс, супермаркети, магазини, садочки, школи, ліцеї, громадський транспорт та все необхідне для повноцінного проживання.
P.S. Для тих хто не знає що таке апартаменти. Це те саме що квартира, тільки з іншою назвою. Будівництво на територіях колишніх заводів, фабрик, складів чи виробничих приміщень не може по старому законодавству називатись квартирою. Колись в тих місцях не будували, а зараз немає вільної землі, тому будують де тільки можна. Наразі в апартаментах не можна прописатись. Але перед війною, в січні 2022 року був у першому читанні прийнятий законопроект прописки в апартаментах ( бо це теж нерухомість в якій проживають люди) і якби не війна то прописка вже була б дозволена. Весь світ живе в апартаментах, так буде і в нас. Правову колізію виправлять.
P.S. 2. Стосовно тарифів. В будинку спеціально запланована і буде зроблена дахова котельня, від якої залежить опалення і гаряча вода. Так от, по законодавству для дахової котельні газ дешевший ніж для індивідуального споживача зі своїм власним котлом. Тобто опалення та гаряча вода будуть не дорожчі ніж у звичайному будинку. Як і холодна вода. Питання тільки по світлу, де комерційний тариф трохи більший, але і це можна перевести з часом на тариф для населення. А вигоди проживання в будинку, де перші два поверхи в магазинах, кав'ярнях, і т.д., фактично як у готелі, набагато кращі!!!
Продаж через АН Альянс 
Без Комісії!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 33 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН Альянс Олег
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень