Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська
ID 4882574

Личаківська вул.

Львів, Личаківський район

ID 4882574
106 300 $

Продаж квартири

2 кімнати
63.3 / 24.35 / 22.3 кв.м
4 / 5 поверх
Пропонуємо до продажу чудову 2-кімнатну квартиру в елітному житловому комплексі Willa Karolina, розташованому на вул. Личаківській, у самому серці Львова. Ця квартира площею 63,3 м² знаходиться на четвертому поверсі з п’яти і вражає своєю архітектурною досконалістю та вишуканим дизайном.

Висока якість будівництва проявляється в кожній деталі: простір наповнений світлом завдяки великим алюмінієвим вікнам, а широкі стіни забезпечують комфортну звукоізоляцію. Інтер'єр квартири передбачає раціональне планування, що дозволяє легко організувати зони для відпочинку і роботи.

Особливо приваблює балкон з чудовим видом на зелені насадження і навколишню архітектуру, де можна насолоджуватися ранковою кавою або вечірніми зустрічами з друзями. Квартира ідеально підходить для тих, хто цінує якість життя, комфорт і стиль.

Житловий комплекс Willa Karolina також пропонує інфраструктуру преміум класу: охорону, відеоспостереження та благоустрій території. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного життя, не віддаляючись від міської метушні. Не упустіть шанс стати власником цього унікального простору, де кожен деталь продумана для вашого комфорту!

Код - 347971
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 63.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ігор
+38 066 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень