Online publishing of this real estate item was stopped. Please, look for the actual proposals here: sell apartments Lviv
Flat for sale • LvivLichakivskiyNizhinska
ID 4745447

Nizhinska-vul

Lviv, Lichakivskiy district

ID 4745447
235 000 $

Flat for sale

3 rooms
130 / 75 / 17 sq. m
4 / 6 floor
Продаж 3х кімн. квартири, в парковій зоні. Квартира з неймовірними виглядами з вікон на парк Знесіння, на місто та навіть на Високий замок.
Квартира знаходиться в кінці вул. Ніжинської, зразу біля входу в парк Знесіння. До центру Львова 15хв на авто.
Квартира знаходиться на 4 поверсі малоповерхового клубного будинку. Тут всього 6 поверхів. Територія закрита. Заїзд в двір через шлагбаум.
В квартирі хороше планування. Є три ізольовані кімнати та кухня. Є відкритий балкон. Два санвузли. В одному з санвузлів є і ванна і душова.
В квартирі майже зроблено ремонт.Є сантехніка. Розведено електрику. Стіни підготовлені під фінішну покраску. В кімнатах на підлозі вже викладений паркет. Готові санвузли. Встановлено дверні коробки для міжкімнатних дверей. Є міжкімнатні двері, які потрібно лише встановити.Тут залишилось на кухні поставити плитку, помалювати в квартирі стіни, і замовити меблі такі, які вам будуть подобатись.
Дуже хороша ціна.У Львові на квартири такого рівня, в нових будинках, не високої поверховості, які розташовані біля парків, ціни від 2000 до 3500дол, за метр. І це без ремонту, звичайний нулевий цикл.
Вартість цієї квартири 1800дол за метр. І сюди включено майже завершений ремонт.Загальна вартість квартири 235тис дол,До квартири є гараж, вартість якого 20тис.Разом квартира і гараж 255тис дол.Інші пропозиції такого рівня у Львові, коштують значно дорожче.
В будинку, хоч він і малоповерховий, є ліфт.Біля будинку є свій закритий двір. Є зона барбекю і альтанка, для відпочинку. Є дитяча площадка. Озеленена територія.
Квартира ідеально підійде сімї з 1-3 дітьми. Які полюбляють і прогулянки на природі, і хочуть жити близько до центру Львова.
Запрошую на огляд

3 bedroom flat for sale 130 sq. m:

Similar by price

Contact Agent

Sell apartments New apartment development Rent apartments Daily apartments Sell houses Rent houses Daily houses Sell plot Sell commercial property Rent commercial property