Flat for sale • LvivLichakivskiyGlinyanskiy-trakt
ID 4836688

Glinyanskiy-Trakt-vul

Lviv, Lichakivskiy district

ID 4836688
68 000 $

Flat for sale

1 room
42 / 16 / 12 sq. m
5 / 8 floor
Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Тракт Глинянський в новобудові від надійного забудовника. Будинок збудований, зданий в експлуатацію, всі комунікації запущено (світло, газ, вода). Присвоєна поштова адреса. По документах право власності. Опалення індивідуальне. Паркінг гостьовий.

Поверх 5/8. Загальна площа квартири 42 кВ.м., житлова 16 кВ.м., кухня 12 кВ.м. Також в квартирі є просторий незасклений балкон з чудовим краєвидом на ліс. В квартирі зроблено сучасний ремонт, підігрів підлоги у санвузлі, також є гардеробна. Продаж квартири з меблями та побутовою технікою. Сонячна сторона.

Поруч із будинком знаходиться супермаркет АТБ, аптека, незабаром відкриття відділення нової пошти, зупинки громадського транспорту, школа, також є збудоване окремостояче комерційне приміщення для різного виду діяльності. Перспективний район що розвивається.

Код 11394
Contact Agent

1 bedroom flat for sale 42 sq. m:

Similar by price

I am not a robot
Sitalo Соломія
+38 096 ...
Contact Agent

Sell apartments New apartment development Rent apartments Daily apartments Sell houses Rent houses Daily houses Sell plot Sell commercial property Rent commercial property