Продажа квартиры • Львовская областьПустомытовскийЛисиничи
ID 4649164

Глинянський Тракт

Лисиничи, Пустомытовский район

ID 4649164
79 750 $

Продажа квартиры

1 комната
41 / 15 / 12 кв.м
8 / 8 этаж
Продаж 1 кімнатна квартира з ремонтом в новобудові вулиця Глинянський Тракт. По документах право власності. Якісний та надійний забудовник. Опалення індивідуальне. Розглядається продаж також під державні програми.

Поверх 8/8 (над квартирою технічне приміщення). Загальна площа квартири 41 кв.м., житлова площа 15 кв.м., кухня студія 12 кв.м., також в квартирі є незасклений балкон вихід на який із кухні та спальні, та гардеробна. Вікна та балкон виходять на південну теплу та сонячну сторону з чудовим краєвидом. В квартирі зроблено якісний та сучасний ремонт та оснащено квартиру необхідною побутовою технікою та меблями.

Поруч із будинком знаходиться супермаркет АТБ, зупинка громадського транспорту з якої курсують автобуси у різних напрямках міста, автека, поліклініка, школа, садочок, дитячі майданчики, відділення Нової Пошти, та багато іншого.

Код 13500
Связаться с агентом

Продам 1 комнатную квартиру 41 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Sitalo Соломія
+38 096 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений