Продажа дома • Львовская областьЗубра
ID 4751771

Зубра, Пустомытовский район

ID 4751771
193 000 $

Продажа дома, Котедж

4 комнати
143 кв.м
6 соток
1 этаж
Продається якісний котедж 143м2 загальна площа.Сучасна і якісна технологія будівництва,стіни з керамічної цегли,утеплення стін мінеральною ватою,найекономніша система опалення-тепловий насос.Висота стель від 3000 до 3700мм . Ділянка 6 сотих.
Закрита власна територія і відеонагляд,безпечний дитячий майданчик!

Якщо Ви шукаєте сучасний будинок для себе та своєї сім'ї, і хочете,щоб усе було якісне і стильне,а ще економне по витратах і щоб цей будинок був збудований і оздоблений якісними і найкращими матеріалами. Щоб був комфортний,затишний і сучасний. Щоб був зручно розташований. Щоб не було багато сусідів,а ті що живуть поруч були дружні і привітні. А головне,щоб можна було правильно організувати свій особистий простір,щоб все було сплановано так,як хочете ви і так як вам зручно!
Саме зараз,це бажання і мрія може здійснитись! Такий будинок вже почали будувати саме для вас у котеджному містечку у Зубрі!

Саме зараз є можливість розтермінування,ви оплачуєте 30% вартості решту суми розділяють на 18 місяців
І це все БЕЗ КОМІСІІ для покупця
Продаж від забудовника За всіма деталями телефонуйте або пишіть у месенджери.
Связаться с агентом

Продам 4 комнатный дом 143 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Христина
+38 096 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений