Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийХолодновідка
ID 4530869

Роксолани

Холодновідка, Пустомитівський район

ID 4530869
150 000 $

Продаж будинку

4 кімнати
144 / 50 / 30 кв.м
4.7 соток
2 поверх
Продаж сучасного Дуплексу 144 м2.Дуплекс знаходиться на власній ділянці площею 4.7 сотих у мальовничому районі, недалеко від Львова.
Сучасний зовнішній вигляд будинку. Розташований  на обжитій вулиці з бруківкою. Великий гараж і відокремлена територія дозволяють зберігати автомобіль та насолоджуватися приватністю.
Усередині будинку вас очікує просторе планування на чотири кімнати , що створює атмосферу затишку та комфорту. Велика кухня-вітальня з каміном на першому поверсі ідеально підходить для сімейних посиденьок чи зустрічей з друзями.
Індивідуальне газове опалення ( котел), центральна вода, каналізація, світло 15 кВ.Зроблено багато чорнових робіт.Розведена електрика та сантехніка.Автоматика на гаражні ворота.Над другим поверхом є горище.
Вікна, спрямовані на схід та захід, дозволяють отримувати достатньо природного світла протягом усього дня, а балкон дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям і видами.
Цей дуплекс є ідеальним вибором для тих, хто шукає зручне житло, яке поєднує в собі комфорт заміського життя та близькості до міста.

Код будинку #27611953

Перегляньте квартиру на нашому сайті https://sale.znaity.com/4-k-dupleks-144-m2-v-s-holodnovidka-za-vul-roksolani

Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.


Для цього – телефонуйте за вказаним номером.


Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 144 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Романчук Анна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень